HANDIG JAARLIJKS NASLAGWERK VOOR DE BELGISCHE GROENSECTOR [editie 2024]

In december 2023 brengen CG Concept en Belgische Federatie Groenvoorzieners opnieuw het Jaarboek van de Belgische Groensector uit. Dit vooraanstaande jaarboek zal een helder beeld geven van de belangrijkste toeleveranciers en spelers in de Belgische groensector, met een handig overzicht van de meest vooraanstaande producten die aanwezig zijn op de markt.

annual 2021 jaarboek Belgische groensector klimaatuitdagingen klimaatoplossingen

Daarnaast vinden lezers ook belangrijke informatie omtrent nieuwe trends, beleid, technieken en actuele projecten. Op heldere en overzichtelijke manier geeft het jaarboek inzicht in alle aspecten van de Belgische groensector, met een overzicht van toeleveranciers, ingedeeld in duidelijke categorieën.

De doelgroep van dit jaarboek zijn tuinaannemers en -architecten, groendiensten van gemeenten, overheidsinstellingen, studiebureau’s en toeleveranciers in de groensector.

Verspreiding

Gerichte gratis verspreiding naar alle lezers van CG Concept en leden van BFG-FBEG op een oplage van 8.000 exemplaren. Het tweetalig jaarboek kan eveneens tegen betaling verkregen worden via de webshop www.cgconcept.be.

Daarnaast worden bepaalde aspecten uit het boek verder online uitgelicht en gelinkt aan een overzichtelijke database op www.cgconcept.be.

Adverteren in het Jaarboek van de Belgische Groensector

Dit fraai vormgegeven naslagwerk biedt uitstekende mogelijkheden voor een redactionele bedrijfspresentatie en/of advertentie. Benader uw markt op stijlvolle en efficiënte wijze.

Meer weten ? Contacteer ons vrijblijvend i.v.m. het volgend jaarboek:

Schuiven naar boven