FLEUR, hét label met een hart voor bloemen!

Top of mind in de florale sector

FLEUR is hét label met een hart voor bloemen. Met kwalitatieve magazines en effectieve online tools bieden we advies en inspiratie aan de volledige florale sector in de Benelux en Frankrijk. Zo helpen we professionals in bloemen, planten en decoratie om hun skills te verbeteren en hun merk of bedrijf uit te bouwen tot een blooming business. Winkeluitbaters, freelancers, groothandels, kwekers en ook scholen kunnen daarvoor bij ons terecht.

Het aanbod van FLEUR bestaat uit een crossmediale communicatie met kanalen die elkaar, én zo ook de boodschap bij de doelgroep, versterken.

Bereik de doelgroep van FLEUR

Wil jij je merk of producten in de kijker zetten bij de doelgroep van FLEUR? Of wil je vakpartner worden en zo verzekerd zijn van een jaar lang zichtbaarheid in de florale sector in de Benelux en Frankrijk? Neem contact op met onze media-adviseur, dan bekijken we graag hoe we het meeste uit onze samenwerking kunnen halen.

Tot de mogelijkheden behoren onder andere publireportages en advertenties in print, digital branded content, advertentiebanners, promotionele newsletters, social posts en jobposting.

Neem contact op met onze media-adviseurs.

Media-adviseur – Indra Corten – tel +32 (0)14 28 60 80
Media-adviseur Gregori Skatchkoff  – tel +32 (0)14 28 60 80
Advertentiecoördinatie Kurt Sybens – tel +32 (0)14 28 60 73
Sales manager  Lieven Hemschoote – tel +32 (0)14 28 60 80


Schuiven naar boven