FLEUR NEWS

Newsletters barstensvol bloemen, inspiratie en trends

Dankzij de redactionele newsletters blijven FLEUR MEMBERS op de hoogte van alle updates in de florale sector. Bovendien zorgen de newsletters en social media ervoor dat we nóg dichter bij onze doelgroep staan, en versterken we de relatie met de lezer.

FLEUR NEWS
Newsletter voor professionals in bloemen, planten & decoratie. Onmisbaar om op de hoogte te blijven van de laatste florale trends, met de nieuwste bloemen, planten, bloempotten, vazen, decoratie en andere verkoopsaccessoires. Boordevol bloemencreaties, plus stap-voor-stap werkwijze. Met verkooptips en verhalen van collega’s. 

FLEUR SHOP
Abonnees worden als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwste florale boeken en magazines. De FLEUR BOOKSHOP biedt het grootste gamma florale boeken van het wereldwijde web. Je vindt er de beste boeken over boeketten, bruidswerk, feestdecoratie, afscheidsstukken, ikebana en de strafste technieken van de florale grootmeesters.

FLEURAMOUR
Dankzij de FLEURAMOUR newsletters mis je niets van het wereldwijd gerenommeerde bloemenfestival dat elk jaar eind september plaatsvindt in Alden Biesen (België). Beleef de voorbereiding van op de eerste rij, ontvang leuke promoties en ontvang de meest betoverende bloemencreaties als eerste in jouw mailbox!

Commerciële mogelijkheden

Wil jij je merk of producten in de kijker zetten bij de doelgroep van FLEUR? Blijf een jaar lang top of mind dankzij een sterke crossmediale aanpak!

Tot de mogelijkheden behoren o.a. advertorials, branded content, advertentiebanners, inline adverts, barterdeals, jobposting (verspreiden vacatures), promotionele newsletters voor uw product of bedrijf, videomarketing en social media posts.

Website FLEUR-ONLINE (NL/FR/EN)

  • #views per week : 10.152
  • #sessies (bezoekers) per week: 6.604

Sociale media

  • Facebook volgers: 3.047
  • Instagram volgers: 2.765

Newsletter FLEUR NEWS (Wekelijks, 52x per jaar)

  • #abonnees: 4.345 NL, 6.869 FR
  • Open Rate: 23,9%
  • CTR: 10,3%

Contact

Neem contact op met onze media-adviseur voor meer informatie of een offerte op maat.

Media-adviseur – Indra Corten – tel +32 (0)14 28 60 80
Media-adviseur Gregori Skatchkoff  – tel +32 (0)14 28 60 80
Advertentiecoördinatie Kurt Sybens – tel +32 (0)14 28 60 73
Sales manager  Lieven Hemschoote – tel +32 (0)14 28 60 80

Schuiven naar boven