FLEUR NEWSLETTERS

Als je liefst elke dag omringd zou worden door bloemen… Dan maak je jouw leven gewoon toch nog zoveel plezanter met een overdosis bloemen!FLEUR, hét label met een hart voor bloemen, bedient je graag op jouw wenken met onze drukgelezen newsletters barstensvol bloemen, inspiratie en nieuwigheden. Simpel kiezen welke newsletter het best bij jou past… of vink ze gewoon allemaal aan!

 • FLEUR CREATIEF
  Newsletter voor alle liefhebbers van bloemstyling, of je nu hobbyliefhebber bent of professioneel florist. Met de mooiste bloemencreaties om na te maken, variërend per seizoen en voor elke feestgelegenheid. Heeft er ergens een prachtig bloemenevenement plaatsgevonden, dan krijg jij een uniek fotoverslag. Ideaal ook om de leukste florale uitstapjes in de gaten te houden. Verschijnt maandelijks.
 • FLEUR PRO 
  Newsletter voor professionals in bloemen, planten & decoratie. Onmisbaar om op de hoogte te blijven van de laatste florale trends, met de nieuwste bloemen, planten, bloempotten, vazen, decoratie en andere verkoopsaccessoires. Boordevol bloemencreaties, plus stap-voor-stap werkwijze. Met verkooptips en verhalen van collega’s. En niet te missen: met magnifieke realisaties van ’s werelds strafste bloemstylisten. Om wekelijks naar uit te kijken…
 • FLEUR BOOKSHOP
  Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste florale boeken en magazines? En daarbovenop genieten van leuke kortingen? Doen! De FLEUR BOOKSHOP biedt het grootste gamma florale boeken van het wereldwijde web. Naast alle uitgaven van FLEUR CREATIEF vind je er de beste boeken over boeketten, bruidswerk, feestdecoratie, afscheidsstukken, ikebana en de strafste technieken van de florale grootmeesters.
 • FLEURAMOUR
  Mis niets van het 25-jarig jubileum van het wereldwijd gerenommeerde bloemenfestival FLEURAMOUR dat van 23 tot 26 september 2022 plaatsvindt in Alden Biesen (België). Beleef de voorbereiding van op de eerste rij, ontvang leuke promoties en ontvang de meest betoverende bloemencreaties als eerste in jouw mailbox!
Schuiven naar boven